De vlag kan uit!

31-08-2019

Het aandeel Hollandse producten stijgt deze week behoorlijk. Want zo goed als alle producten zijn in ons land beschikbaar. Appelen, peren, groente, fruit noem het maar op of het is er (behalve het traditionele buitenlandse assortiment natuurlijk). En dat is best bijzonder. Over enkele weken begint de omschakeling al weer, want de aubergine en courgette uit Spanje staan al weer klaar om te oogsten en zelfs komkommers worden al aangeboden.

Deze week hebben we actie met puur Hollandse producten, de Bildtstar en de Elstar. Andere groenten zijn ook niet duur, zoals bloemkool (actie mogelijk), sperziebonen enzovoort. Het biedt u de kans om uw actie te richten op mooie Hollandse producten. Wij denken dat dat iets is wat uw klant wel zal aanspreken.

Schroom dan ook niet om u zelf in deze periode Holland-Specialist te noemen. U weet wat u waar haalt en u kunt in heel veel gevallen ook de naam van de teler of de streek waar het groeit benoemen om uw specialisme te benadrukken. Wie in welke supermarkt kan de antwoorden geven die u wel kunt geven op vragen hierover. U kunt natuurlijk afwachten tot een consument iets vraagt, maar iets uitdragen en u zelf promoveren tot specialist, dat moet je doen en durven. Zolang u maar geen onzin verkondigt.