23-08-2019

Zo aan het eind van de vakantie komen er meer klanten bij ons op bezoek dan normaal.

Gistermiddag zei iemand tegen mij: het lijkt wel spitsuur in de loods!

Eigenlijk best wel een beetje logisch, want eenieder die in de vakantie de zaak dicht heeft gehad wil graag even kijken naar wat er nu weer actueel aangevoerd wordt. Of een ander die zegt: ‘’ik kan me nu makkelijker even vrij maken dan in een normale periode”. Het is best fijn om meer mensen over de vloer te hebben. Je merkt ook dat er gemakkelijker en meer gekocht wordt en gekozen wordt doordat je het eenvoudig genoeg alleen maar proeft en bekijkt.

Wij hopen dan ook stiekem dat u zo af en toe gewoon even langs komt om op de hoogte te blijven, qua product, qua keuze, qua contact of te wel om de motivatie hoog te houden.

Ook uw klanten willen graag zien, voelen, proeven en een praatje met u of uw personeel maken. Overdenk dat maar eens goed en probeer uw zaak zo in te richten dat dat ook mogelijk is. Het zal u beslist geen windeieren leggen.

De reis naar Spanje!
Het is mooi dat wij u kunnen melden dat de reis naar Spanje volgeboekt is. Mocht het onverhoopt zo zijn dat u nog graag mee wilt, dat kan dat alleen nog op basis van eventueel beschikbare vliegtuigstoelen en de daarbij behorende vluchtprijs, die korter bij de vertrek datum wellicht een stukje duurder is.

Deelnemers zullen tijdig alle informatie thuis gestuurd krijgen en mocht u toch nog mee willen mail dan naar berdien.nijland@postuma.nl. Dan kunnen we deze week nog bekijken of er iets te regelen is.