Vakantiestemming

19-07-2019

Nu ook de laatste regio vakantie heeft gekregen heerst in het hele land een vakantiestemming. Voor de een zijn dit de rustige weken waar je even doorheen moet, voor het weer aantrekt en je weer lekker aan de gang kunt. Voor de ander zijn de komende weken juist de beste van het jaar als je op een plek zit waar veel toeristen komen.

Het is niet altijd makkelijk om optimistisch te blijven, maar net als elk ander jaar gaan ook dit jaar deze weken weer voorbij en voor je het weet zit je weer tot over je oren in het werk. Waar u ook zit, zorg ervoor dat er iets te doen en beleven is bij u in de winkel/op de markt. Maak uw klanten enthousiast met heerlijke kersen en Opal pruimen van eigen bodem. Er valt weer volop te genieten van al het heerlijke zomerfruit, laat uw klant dat zien en proeven, kortom verleiden, is verkopen!

Ook bij ons gaan er de komende weken een aantal met vakantie. Zo kan het gebeuren dat u het even zonder uw vaste verkoper of chauffeur moet stellen. Gelukkig zijn er goede vervangers aanwezen die deze periode overbruggen. 

Dit is ook de periode dat we weer kunnen uitkijken naar ‘nieuwe’ producten. Zo kunnen wij u vertellen dat we in de loop van volgende week de Salustiana’s uit Uruguay weer toe kunnen voegen aan ons assortiment. Een echte aanvulling op ons assortiment, door zijn uitstekende kwaliteit met goede smaak en dat in een unieke periode in het seizoen. Een super product waar u zich mee kunt onderscheiden. Langzaam kunnen wij ook gaan uitkijken naar de nieuwe oogst appelen met de Delbar Estival als voorloper van het nieuwe seizoen. Volgende week meer daarover!