Werken aan de toekomst

05-07-2019

Wij en waarschijnlijk ook u hebben werknemers en/of kinderen die geslaagd zijn voor hun opleiding. Hierbij iedereen van harte gefeliciteerd. Nu moeten er weer keuzes gemaakt worden voor een vervolgopleiding/richting of een baan. Het mooie hiervan is dat je ze wilt inspireren om in de winkel of op de groothandel aan het werk te gaan.

Het liefst hebben wij allemaal potentiele goede krachten en ondernemers die een eigen speciaalzaak willen beginnen. De economie is weer goed op gang en je moet steeds beter je best doen om geschikt personeel te vinden.
Wij zien op dit moment zoveel potentie in de markt dat je steeds beter moet nadenken over de toekomst. Hebben we voldoende mensen, is er voldoende kennis? Hier, maar ook vast bij u is het juist goed om jonge mensen een kans te geven om zich te ontwikkelen en nieuwe dingen aan te pakken.

De ene heeft ambities om zo veel mogelijk lekkere maaltijden te bezorgen en de andere wil juist graag een nieuw product een succes laten worden. Het belangrijkste voor ons allemaal is dat we de klanten tevreden stellen.
Hiervoor zullen we moeten investeren in kennis bij ons zelf en bij onze medewerkers. Je hoeft natuurlijk geen zware studies te volgen, maar er zijn volop andere mogelijkheden om kennis uit te breiden.

Er is altijd één zekerheid, we werken met lekkere en wisselende producten en er zijn constant nieuwe ontwikkelingen. Dus is het goed om veel kennis te hebben van producten, maar ook van ontwikkelingen in de markt en bij je collega’s in binnen- en buitenland.
Er zijn in de foodsector volop mogelijkheden om kennis te vergaren. Het volgen van een workshop of advies van onze verkopers en buitendienstmedewerkers van Postuma mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

Veel succes!

Overdenkertje
Leren doe je nooit alleen. 

Omzetindex
Morgen kan in het zuiden de 25 graden nog gehaald worden, maar daarna verlaat de warmte ons land en zakken de temperaturen terug naar een graad of 18. Morgen in het noorden misschien kans op een spatje regen, maar verder overwegend droog en bewolkt. In het zuiden beginnen deze week de vakanties. Wij zetten in op 115 punten.