Als het in november weer wat rustiger is..

28-06-2019

Soms is het zo druk dat je nergens aan toe komt. Toch krijgt u a.s. dinsdag per e-mail een bericht thuis, waar u even naar moet kijken.

Het afgelopen najaar hebben wij namelijk een mooie en succesvolle actie gedaan met de mini kistjes mandarijnen van Ros. Uit die actie zijn 10 winnaars getrokken die dit najaar op reis naar Spanje gaan. Inderdaad, wanneer het weer wat rustiger is.

Bent u winnaar, dan kunt u dinsdag reageren of u eventueel uw partner tegen een vergoeding mee wilt nemen en dan krijgen ook andere AGF-specialisten de kans een plaats te boeken voor deze reis, die je eigenlijk kunt zien als studiereis. Want als je eenmaal bij de mensen van Ros op bezoek bent geweest, dan weet je een stuk meer over het Spaanse citrus dan voordat je daar was. Daar kunt u van zeker van zijn!

Voor wat betreft die mail van dinsdag: U kunt snel en binnen een minuut reageren als u mee wilt. Verdere uitwerking, benodigde gegevens enzovoort kunnen iets later ingeleverd worden. Het aantal plaatsten kent een limiet, dat zult u begrijpen, vandaar dat een vlotte reactie gewenst is.

Voedsel te goedkoop!
Er is al veel over gezegd in de media. En wij geloven inderdaad dat er te veel voedsel verspild wordt, dat telers waar mogelijk worden uitgeknepen als het om contractprijzen gaat en dat er ook grootwinkelbedrijven zijn die zichzelf profileren als “de goedkoopste” of als “de beste” en dan de prijs voor de gehele branche kapot maken en dan hebben we het nog niet eens over het verschil in kwaliteit.

Laat staan of een teler in Holland of in de tropen er beter van wordt wanneer er in een Hollandse supermarkt een product te koop wordt aangeboden waar slechts alleen de kosten of nog minder op verhaald worden en waar ook vaak de supermarkt managers met de handen in het haar zitten omtrent al die producten die tegen een 0 of min marge verstouwd moeten worden. En of het nu om bier, bananen, gehakt, ijsbergsla of elk willekeurig ander product gaat, dat maakt niet uit.

Het is lastig om tegen uitgemergelde seizoensprijzen te concurreren. Dat weten we allemaal. Daarom doen we met de groente van deze week gewoon lekker gek, en u kunt deze keer met iedere lage prijs mee. Maar soms is het misschien wel beter om een actie te ontkrachten door deze keer bij aankoop van X bedrag één stuk gewoon gratis mee te geven. Dat levert de volgende mogelijkheid: u bent zeker niet te duur en wellicht gaat door zo’n actie het gemiddelde aankoopbedrag wel iets om hoog. En dan verdien je het vanzelf weer terug.