Nog een paar weken normaal

08-06-2019

Maar ja, wat is normaal? Eigenlijk doel ik op het einde van de gebroken weken en dat er nog een week of 4/5 normaal gewerkt wordt, de scholen nog bezig zijn en de vakanties nog niet begonnen. Althans voor het overgrote deel van de bevolking. Natuurlijk zijn de examenklassen al vrij en gaat een deel van de “grijze golf” al wel op vakantie, maar dat mag de pret niet drukken.

Met normaal bedoel ik dan ook, dat er nog normaal gegeten wordt, aardappelen en groente. Toch hebben de weersomstandigheden meer invloed op het aankoop- en consumptiegedrag van uw klant dan u denkt.

En daar gaat het om, dat u daarover nadenkt. Bent u dagelijks bezig met uw assortiment, uw uitstalling en –straling? Dat is namelijk wel noodzakelijk! Het mega aantrekkelijk houden van uw zaak en uitstalling is namelijk heel belangrijk en dat gaat niet vanzelf.

Dagelijks variëren en aanpassen, verrassen en uitdagen dat zijn zaken die de consument ook in deze tijd nog kan verleiden tot aankopen in uw zaak. En dat wensen we u toe: veel tevreden klanten, die met plezier en met regelmaat bij u terugkomen voor hun aankopen. Dus blijft u hierover nadenken en laat het niet bij denken alleen, handen (en handel) uit de mouwen! En na iedere succes dag mag u denken: dat hebben we maar weer mooi geflikt! Zonder daarin tevreden te zijn, want morgen moet het weer, anders, opnieuw, uitdagend.