Nieuw!

11-05-2019

Laat de bel klinken, schreeuw het van de daken! Gek, iedere week is er wel iets nieuws te melden, een product dat nieuw is, of de eerste aanvoer beleeft, nieuwe medewerker, nieuwe huisstijl, andere auto, verjaardagen, jubilea enz.

Nu we een paar maanden onderweg zijn in ons nieuwe pand, besef je regelmatig dat dat toch een bijzondere ontwikkeling is in deze tijd. Niet alleen dat je als bedrijf geniet van de extra ruimte, verbeterde logistiek, werkplek enzovoort, maar ook hoor je regelmatig van bezoekers ( klanten, leveranciers, producenten uit binnen- en buitenland) hoe bijzonder ze het vinden. Complimenten te over. En eerlijk gezegd, groei je daar wel een beetje van.

Zo komen er ook groepen bezoekers, die niets met ons vak te maken hebben maar uit pure belangstelling of kennissen van een van ons allen (o.a. College van kampen, een groep Hongaren, een bridge club, een Lions–afdeling, campagne teams uit de politiek, en ga zo maar door). Hoe vaak de vraag dan ook klinkt: “hey, dit of dat ken ik niet, of waar kan ik dat dan kopen, ik wist niet eens dat zoiets bestond, wat een bijzondere mooie lekkere producten, heel anders dan in de supermarkt, prachtig, en wat ruikt het hier lekker en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ziet u uw kans al liggen? Hoe vaak roept u nieuw, of nieuwe oogst of kijk eens wat bijzonder, of alleen bij ons verkrijgbaar of bedenk het maar.

Bent u net zo bescheiden als de meeste harde werkers in onze branche? Blijf niet in de versukkeling hangen, maar gooi alle schroom overboord en vertel uw klanten en de consumenten in uw omgeving wat u allemaal voor ze kunt betekenen. En hoe goed u bent! En combineer dat met vriendelijkheid, vrolijkheid en betrouwbaarheid. Roep het van de daken, dat ze bij u het beste af zijn voor de inkopen. Het zal u geen windeieren leggen!