Een maand na de lancering van Willie Wortel nu al meer dan 500 deelnemers

26-04-2019

Waarschijnlijk heeft u de naam Willie Wortel al ergens voorbij zien komen, vorige maand is namelijk de nieuwe scholingsapp voor medewerkers in de AGF-detailhandel gelanceerd. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 80% van alle medewerkers in deze sector van zichzelf vindt dat hij of zij te weinig vakkennis heeft om de consument altijd goed te kunnen adviseren. Dat terwijl 75% aangeeft juist heel graag meer te willen leren over groente en fruit.

De eerste reacties van de medewerkers die Willie Wortel inmiddels gebruiken zijn overweldigend. Men ervaart er direct al veel profijt van te hebben en geeft aan dat juist de wekelijkse toetsen niet alleen een aardig “fungehalte” aan de app geven maar dat hierdoor de opgedane kennis ook echt blijft hangen. Een ander opvallend positief punt die we uit het land terug krijgen is dat niet alleen de ondernemers maar nu ook de medewerkers veel beter inzicht hebben in de dagelijkse actualiteiten van onze handel.

Ook ADN hecht veel waarde aan voldoende kennis en opleiding binnen de branche en draagt ook zijn steentje bij. Vanuit het sociaal fonds betaald ADN namelijk dit jaar, voor al haar leden, 50 euro per half jaar mee aan de kosten van de scholingapp. Dus voor leden van de branchevereniging kost een winkelaccount maar 100 euro per half jaar. Daar komen dan alleen nog maar de kosten van de medewerkers account bij van 5 euro per persoon. Voor Postuma klanten zijn de eerste 5 medewerkers-accounts gratis.

Wilt u ook graag meer informatie over de Willie Wortel scholingsapp stuur dan een mailtje naar williewortel@postuma.nl.