Postuma AGF introduceert duurzaam champignonbakje!

20-04-2019

Wie kent ze niet, het traditionele blauwe champignonbakje. Vanaf heden komt daar verandering in! Postuma AGF heeft een hersluitbare 100% kartonnen verpakking ontwikkeld. Naast de milieutechnische argumenten geeft het de AGF-specialist tevens de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in onze maatschappij. Plastic ligt onder een vergrootglas. De AGF-specialist is continu op zoek naar onderscheidend vermogen. Deze twee ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd, dat er een langdurig proces van ontwikkeling vooraf is gegaan aan de introductie van een volledig kartonnen bakje.

Een intensieve samenwerking tussen Van Doremaele champignons, Driepak Verpakkingen en Postuma AGF heeft in een uniek bakje geresulteerd. Vele proeven zijn vooraf gegaan, om een aantal belangrijke facetten te borgen. Te weten, behoud van kwaliteit van het product, uitstraling, zoveel mogelijk behoud van prijs, saneren van het plastic en een hersluitbaar bakje.
Met dit nieuwe bakje kan de consument een duurzaam bakje ook probleemloos meenemen zonder extra verpakkingsmateriaal. De champignon kan voldoende ademen en de verpakking is vocht bestendig. Het bakje heeft daarnaast een ambachtelijke luxe uitstraling.

De start is volledig ingezet op de witte champignons met de intentie om dit later uit te breiden met kastanjechampignons. Ze zijn verpakt per 6x 225 gram in een statiegeld multikrat.

Dit bakje is exclusief verkrijgbaar bij Postuma AGF, voor de AGF-specialist!

Een duurzame keuze om u te onderscheiden van de massa!