Op naar Pasen

05-04-2019

Qua handel vallen de Paasdagen dit jaar een stuk gunstiger dan vorig jaar. Veel mensen associëren deze feestdagen met de bijzonder lenteproducten, zoals aardbeien en asperges. En die zijn er dit jaar volop en ook op tijd. En als het weer tegen die tijd ook nog eens een beetje meevalt, dan hebben we topdagen voor de boeg. Belangrijk is het dan dat u uw planning tijdig op orde hebt, want niets is zo vervelend als veel omzetmogelijkheden en te weinig handjes om het te realiseren.

Dit geldt voor u en ook zeker voor ons. Wij genieten iedere dag van stijgende omzetten en van de ruimte waar we nu in werken. Gewoon genieten. En we hopen ook dat u dat merkt!

Ten opzichte van vorig jaar kunnen we veel meer aan, gaan de foutpercentage’s met grote stappen naar beneden en de mogelijkheid om uw producten beter op de gewenste temperatuur te houden zorgt voor een nog betere afhandeling van uw bestelling.

Neemt niet weg dat we een drukke tijd tegemoet gaan. Daarom een vriendelijk verzoek: heeft u speciale wensen, bespreek deze dan met uw vaste verkoper. Want wat we weten kunnen we regelen, wat we niet weten niet. En als uw klant een wens heeft, dan is het verreweg het mooist dat we met ons allen deze wensen kunnen vervullen.