Lentekriebels

29-03-2019

Kent u dat? Ik bedoel natuurlijk niet de hormonale kriebels die veel mensen (gelukkig maar) zo af en toe hebben, maar gewoon lente kriebels, zin aan lekkere groenten en fruit. Aardbeien en asperges, spinazie en komkommer, snoepgoed en fitproducten. Er zijn zoveel leuke dingen te doen en te verkopen als uw klant de lente kriebels heeft. Dan blijft de vraag over: heeft u uw voelsprieten uitstaan voor de wensen van de consument?

Laatst schreef ik onderaan de prijslijst dat er weer heerlijke voorjaarsgroenten volop verkrijgbaar zijn. Later kreeg ik de vraag: ”wat zijn eigenlijk of wat bedoel je met voorjaarsgroenten”? Dan stel ik u de vraag: wat weet u van voorjaarsgroenten (en ga dan ook maar gelijk verder met voorjaarsfruit enz.).

Als dit ook een vraag voor u of uw personeel is, dan raden wij u onze Willie Wortel app aan! U bent ondernemer en weet als het goed is wat uw klant wilt. U bent in staat om uw klant juist in te schatten en nog beter, uw klant met uw uitstalling te verleiden tot aankopen van mooie lekkere voorjaarsproducten. Daar bent u specialist voor!