Kennis is…..

22-03-2019

Er wordt vaak gezegd dat kennis macht is. Toch is hier de laatste jaren veel in veranderd. Afgelopen week heb ik onze encyclopedie naar de kringloopwinkel gebracht, want deze manier van kennis vergaren is voor veel zaken niet meer relevant.

Je pakt je smartphone en je krijgt alle (recente) informatie over een bepaald onderwerp. Je hoeft niet meer te zoeken in de encyclopedie of naar de bibliotheek om in boeken te gaan speuren.

Toch is het niet altijd zo gemakkelijk. Als je heel gericht gaat zoeken dan krijg je net niet de info die je zoekt of je vertrouwt de inhoud niet.

Om voldoende kennis op te doen moet je weten waar je iets kunt vinden en hoe je het moet verwerken. Als iemand kennis heeft en dit niet wilt delen dan hebben we een probleem. Doordat je zo snel kennis op kunt doen vermindert je parate kennis snel.

Dus kennis is een must. Kennis door ervaring, kennis door studie, kennis door snel te kunnen opzoeken.

Gelukkig hebben wij samen veel kennis van AGF en willen we deze met elkaar delen door middel van bezoekjes, workshops en nu via de Willie Wortel app.

Ga op een leuke manier op zoek naar kennis en doe er je voordeel mee.

Veel succes!

Overdenkertje
Zie het tegeltje. 

Omzetindex
Vandaag krijgen wij weer even een voorproefje van de lente, maar dit weekend gaat de temperatuur toch weer omlaag naar een graad of 10. De rest van de week zal dat zo blijven met wel regelmatig zon en weinig wind. Wij zetten in op 95 punten.