Kas-voorjaar-groenten

15-03-2019

De week die achter ons ligt kon wel uit de herfst komen. Bah, wat een wind en regen. En dan begrijpen we dat de focus soms meer op stoofperen en stamppo ligt dan op die echte voorjaarsproducten, zoals kasgroenten. Maar de komende week wordt het weer anders!

Deze week doet de kalender lente zijn intrede en zo slecht als de afgelopen week kan het weer gewoon niet meer worden, dus het wordt sowieso beter! Deze week is uitermate geschikt om uw zaak te profileren met de nieuwe Hollandse producten, er komen er immers steeds meer bij! Wij noemen: komkommer, sla, radijs, raapstelen, kasbonen en –bloemkool, andijvie, spinazie, paksoi, asperge, paprika en nog veel meer.

Wat deze week ook erbij is gekomen zijn de snoeptomaatjes in 3 kilo doos van Van de Belt, u kent ze nog wel! Ook dit jaar kunnen wij u deze tegen een vaste scherpe prijs aanbieden, dat werkt uitstekend hebben wij het afgelopen seizoen gemerkt!

Ook zullen in deze week de eerste Polderkoninkjes zich aandienen, nog in beperkte aantallen natuurlijk, maar de aanvoer zal snel op orde zijn.

Dus profileer uzelf met heerlijke handel en maak u zelf tot lentespecialist!

Storing….
Wie maakt dat nou niet eens mee. Deze week was het echt raak bij een van onze top leveranciers. Een internationaal opererend bedrijf, dat zijn computersysteem wil vernieuwen en waar het bij de omschakeling helemaal in de soep loopt. Een horrorscenario. En toch is het de afgelopen week gebeurd. Op vrijdagmiddag startte de omschakeling en op maandagmorgen ging het fout en er kon wel 3 hele dagen lang niets meer worden uitgeleverd.

Brrrrr daar moet je zelf niet aan denken. Gelukkig is zijn ze weer terug naar het oude systeem en verliep de levering van donderdag weer perfect, zoals we gewend zijn.
Wij willen u namens Van Oers excuses aanbieden voor de ongemakken en ze hopen dat het vertrouwen hersteld kan worden en dat in de toekomst veel van hun mooie producten via ons de weg mogen vinden naar u en de consument.