Nieuw in het gesneden assortiment!

09-03-2019

Zoals u weet zijn wij 2 januari gestart met onze snijderij. Nu we alles in eigen beheer hebben zijn wij nog eens kritisch door ons assortiment gelopen. Wij vinden dat we een aantal mixen nog beter kunnen maken en zien we ook ruimte voor nieuwe producten in de vorm van ovenschotels.

Wij zien een trend naar grover gesneden groente wat zorgt voor een ambachtelijke uitstraling. De groenten zijn ‘chunkier’ wat ook tijdens het eten een hogere vers beleving geeft. Daarnaast blijft de structuur beter behouden, al met al is het dus gewoon lekkerder!

De nieuw toegevoegde ovenschotels zijn zo gesneden dat de producten gelijktijdig gaar zijn. Het advies is 20 minuten op 200 graden in de oven. Zo eet je als consument je dagelijkse portie groente, maar dan net even anders. Lekker makkelijk en smakelijk! Door het bereiden in de oven blijven de vitaminen en voedingswaardes beter behouden. De ovenschotels zijn gekruid in schaal verkrijgbaar. De kilo verpakking wordt niet gekruid, deze kan u in de winkel zelf toevoegen.