Carnaval

04-03-2019

In het Zuiden van Nederland is het Carnaval/Bal. In het Noorden komt dit hier en daar ook wel voor, maar in het algemeen niet. 

Daarna is het eindelijk weer tijd om het voorjaar met onze handel in te luiden. Het mooie weer van de afgelopen week helpt daar wel in mee, evenals het lengen van de dagen. En zo komt langzaam maar zeker een andere en positieve vibe in de handel!  

En daar doen ook de producten aan mee die ons assortiment langzaam maar zeker laten veranderen. Neem bijvoorbeeld de komkommers. Na een hele periode met hoofdzakelijk Spaans product gaan we nu over naar de nieuwe oogst Hollandse! En welke ondernemer zal dit nou niet laten weten aan zijn of haar klanten. Of de nieuwe oogst natuur spinazie uit Spanje, altijd populair als de prijs, maar op het juiste niveau is en dat is de komende week ook aan de orde.
Zo zijn er meer producten die wat beperkt en prijzig waren en die komen door dat we verder in het seizoen raken meer op de voorgrond en ook worden ze goedkoper en gewilder. 

Dus lekker iedere dag aan de slag met uw bestaande en uw vernieuwde en steeds vernieuwende assortiment. En laat wat zien! De aspergetijd komt eraan en uw klant wil best graag zien dat (ook al is het nu nog te vroeg) u HET ADRES bent om dit product straks te kopen. En ja, nu verdient u er nog niet veel aan, of zelfs niet, maar straks moeten ze bij u in de rij staan of als het even kan in polonaise (om in Carnavals termen te blijven).