Schulp voorjaarsactie

23-02-2019

De sneeuw is verdwenen, hoogtijd om onze vernieuwde Schulp Voorjaarsactie 2019 aan te kondigen. De voorjaarsactie van Schulp is inmiddels een begrip geworden, maar is dit jaar geheel vernieuwd!

Schulp VerwenneRij
Dit keer geen transparante koker, maar een zeer fraaie geschenkdoos! Naast 6 verschillende smaken Schulp-sap zijn gratis Schulp onderzetters en Schulp sap-glas toegevoegd. Als geheel een fraai totaalpakket, ideaal om cadeau te geven of om zelf te proberen. De Schulp VerwenneRij is verkrijgbaar als ambachtelijke en biologische variant.

Voor ieder moment!
In speciaalzaken worden met grote regelmaat (gezonde) cadeaupakketten gekocht. Schulp vruchtensappen zijn hiervoor uitermate geschikt: hoogwaardige en onderscheidende kwaliteit en bovendien geen derving! Ideaal geschenk om in huis te hebben als je onverwachts een originele attentie nodig hebt!

Maximaal resultaat
Met deze actie zullen consumenten op doeltreffende wijze kennis maken met Schulp sappen, of smaakvarianten die men nog niet kent. Dit bevordert herhaalaankopen van Schulp sap bij u in de speciaalzaak, waardoor deze actie een blijvend resultaat oplevert. Zet daarom in op maximaal resultaat en benader al uw klanten om aan deze actie mee te doen (bijvoorbeeld middels weekberichten, uw buitendienst, mailing, enz.).

Looptijd
De actie is beschikbaar vanaf week 15. Eerder kan er (dus nog) niet worden uitgeleverd. Wees er snel bij, want op = op! Door tijdig te bestellen kunnen deze geschenkdozen al voor de Paasdagen in de winkel staan. Uiteraard is de Schulp VerwenneRij ook zeer geschikt voor Moederdag en Vaderdag.

Nu te bestellen bij uw verkoper!