Liefde voor het vak

15-02-2019

Wij laten deze week, met veel aandacht voor Valentijns liefdes, weer achter ons. Wij proberen met verschillende producten hier aandacht aan te besteden. Het is gewoon leuk om te zien dat iedereen probeert fun op de winkelvloer te brengen. En laten we eerlijk zijn, het is toch hartstikke mooi als er iemand aan je denkt. De extra omzetten, zoals in de parfum- en bloemenbranche zijn bij ons niet realiseerbaar, maar de fun en liefde in de AGF spat er wel vanaf.

Zoals een bakker met liefde zijn brood bakt, zo zijn onze tuinders/kwekers bezig met hun product. Het verzorgen, oogsten en bijvoorbeeld verpakken van AGF is een vak dat met liefde en aandacht moet gebeuren.

Bij ons in de loods moeten we de producten ook met liefde en respect behandelen. Het doet pijn als je ziet dat iemand een kistje laat zakken bovenop de appelen. De appelen krijgen een kneusplekje en worden dus niet met respect behandeld. Het is goed om te weten dat je met een mooi product werkt. Er wordt door diverse mensen liefde in gestoken en dat zie en dat proef je.

Bij de specialisten is er ook veel liefde voor het product. Wat is er mooier dan in een winkel binnen te stappen waar de liefde en de passie voor het product te voelen zijn. Lekkere salades die met liefde gemaakt zijn en die er gewoon uitzien om op te eten.

Onze zuiderburen hebben ongelooflijk veel liefde voor hun producten. Ze geven gemakkelijk hoge prijzen voor extreem lekkere producten. Dit is natuurlijk niet voor iedereen realiseerbaar, maar wij merken dat dit wel een trend is.

Met onze Vol Smaak producten proberen wij de liefde voor het product extra te benadrukken. Er zijn natuurlijk nog veel meer lekkere en met liefde geteelde producten. Helemaal met het voorjaar in het verschiet is het weer een feest om met zulke mooie producten te werken. 

Veel succes!

Overdenkertje
Geef de liefde voor het product door aan uw klant en u hebt goud in de hand.

Omzetindex
De lente komt voorzichtig om de hoek, we mogen al een paar dagen genieten van wat hogere temperaturen met een heerlijk zonnetje. Dat houdt dit weekend aan. In de loop van de week iets wisselvalliger weer met zo nu en dan kans op een bui. Wij zetten in op 85 punten.