Maaltijden Uitgekookt

09-02-2019

Wij hebben al geruime tijd de maaltijden van Uitgekookt in ons assortiment. Een smaakvol en echt ambachtelijk product. Echter gebied de eerlijkheid te zeggen dat we toch nog wel eens wat opmerkingen uit het land kregen, omdat de maaltijden niet altijd even constant waren qua vulling en verhouding. 
Wij zijn hierop in gesprek gegaan met de keuken van Uitgekookt en daaruit bleek dat, door de relatief korte tijd tussen het bestellen van de maaltijden en het uitleveren ervan, het in de praktijk niet altijd meeviel om dit helemaal goed te doen. Het lijkt van buitenaf simpel, even een maaltijdje in elkaar draaien moet toch wel lukken binnen een werkdag. Maar in werkelijkheid komt er wel iets meer bij kijken. Voor alle tien de maaltijden moet op tijd en in de juiste hoeveelheden verse ingrediënten besteld worden, vervolgens moet alles gekookt, terug gekoeld en samengesteld worden.

Wij hebben gezamenlijk bekeken hoe we het geheel zo kunnen inrichten dat u, als klant, dagelijks een perfecte speciaal voor u geproduceerde maaltijd kan ontvangen binnen een zo kort mogelijk levertijd waarbij het ook werkbaar blijft voor de keuken. Hier is uiteindelijk uitgekomen dat voortaan de maaltijden uiterlijk voor 15:00 uur besteld moeten worden die u twee dagen later wilt ontvangen. Dus bestellingen die op maandag voor 15:00 uur binnen zijn worden op woensdag aan u uitgeleverd. Dit is misschien wat verder voorruit denken dan u gewend was, maar hier krijgt u wel een smaakvol en echt ambachtelijk product voor terug.

De maaltijden van Uitgekookt onderscheiden zich namelijk niet alleen in smaak. Bijna alle maaltijden bevatten 40% verse groente en dit is echt uniek binnen de wereld van kant en klaar maaltijden.

Deze maaltijden worden exclusief voor klanten van Postuma aangeboden en komt u dan ook niet tegen bij uw concullega’s in de vitrine. Tevens zullen we vanaf aankomende week onze eigen aardappelpuree aanbieden en dan niet zoals de meeste fabrikanten gemaakt van poeder, maar een echt ambachtelijk product dat puur en alleen bestaat uit verse aardappelen, melk, boter, peper en een beetje zout.

Om u nog eens extra kennis te laten maken met onze heerlijke maaltijden van Uitgekookt hebben we de komende weken elke week een maaltijd voor de wel heel scherpe prijs van €6,- per kilo.