De Kerstweek

21-12-2018

Allereerst willen wij u bedanken voor het feest dat we met elkaar mochten vieren.

Ontzettend veel mensen mochten we verwelkomen in ons nieuwe pand. En zo mogelijk nog meer goede en positieve reacties hebben wij ontvangen! Daar zijn wij blij mee! Want naast het feit dat u ons nieuwe pand erg mooi, praktisch en modern vindt, kunnen wij ook volmondig zeggen dat ook wij zelf ontzettend trots zijn op hoe ons bedrijf er nu bij staat! Wij zijn klaar voor de toekomst en die gaan we graag met u in!

U zult nog een paar drukke dagen krijgen met de te verwachten kerstverkopen.

Daarna is het dan een paar dagen goed uitrusten en er zijn ook aardig wat ondernemers die een paar dagen na deze kerstdagen vrij nemen of zelfs even de zaak sluiten.

Dit zal niet voor iedereen zijn weggelegd. Het ligt immers mede aan het type zaak dat u heeft, uw omgeving en ook uw personeel.
Als het dan eenmaal Kerstavond is wensen wij u prettige dagen toe en hopen we dat u de rust krijgt om het Kerstfeest te vieren. Dat niet iedereen het op dezelfde manier en met dezelfde achtergrond viert is voor iedereen wel duidelijk en we gunnen het eenieder van u dat het Kerstfeest op de manier gevierd kan worden die bij u past!