Groentesnijderij

21-12-2018

Per woensdag 2 januari zullen wij ‘live’ gaan met onze eigen groentesnijderij. Wij zullen dit dan van de Groentemannen overnemen en wij gaan ervoor zorgen dat u van deze wijziging zo min mogelijk merkt. Dit betekent dat wij het assortiment en de bestelwijze in de eerste periode niet zullen wijzigen. Voor de duidelijkheid:

  • De producten die u voor 7:30 uur ’s ochtends bestelt zijn gegarandeerd vanaf de volgende nacht/ochtend uit te leveren.
  • De producten die u tot 16:00 uur bestelt zijn alleen de volgende nacht/ochtend uit te leveren als ze binnen onze snijprognose vallen. Hierbij merken we graag op dat hoe vroeger u nabesteld hoe groter de kans is dat dit lukt. Sowieso zijn de producten voor een dag later leverbaar.

Wij zullen vrijdag 29 december een generale repetitie draaien met onze groentesnijderij. Daarom gaan we eenmalig twee producten zeer scherp in de actie zetten. Deze producten kunt u tot vrijdag 29 december 12:00 uur bestellen en zullen wij zaterdag 30 december uitleveren.

Wij gaan voor een succesvolle start van onze groentesnijderij en horen graag van u als vaste klant wat uw bevindingen zijn. Doordat we het hele proces zelf in handen krijgen gaan we ervan uit u nog beter te kunnen bedienen en nog korter met u te kunnen schakelen.