Welkom!

07-12-2018

Yeah, de verhuizing is een feit! Het oude pand is helemaal leeg en opgeleverd. Alles is nu in ons nieuwe pand ondergebracht en ja, het is best wel even wennen. Het zou ook vreemd zijn als dat niet zo was. Het zijn grote veranderingen die we zo ondergaan. Van verkoopkantoor tot kantine, orderpickruimten, opslag, laaddocks, toegangsdeuren, administratie, alles is nieuw en anders, afstanden groter en paden breder en ruimer, zelfs het licht is anders. Maar mooi is het geworden!

U weet dat u van harte welkom bent op ons openingsfeest en wij hopen ook velen van u te mogen begroeten!

Na Sinterklaas wordt het tijd om de voorbereidingen voor de komende feestdagen te maken. Personeel en dergelijke heeft u natuurlijk allang geregeld, eventuele kerstfolders en/of bestellijsten gemaakt. Nu is het zaak de trends in de markt te ontdekken en daar op de juiste manier op in te spelen.
Gaan we gourmetten of wordt de kerst met een klassiek diner gevierd, welke producten krijgen extra aandacht in de media, receptensites of wat zijn de lokale gebruiken met deze dagen. Het zijn allemaal vragen waar u over na moet denken.
Wij zijn in elk geval al volop bezig te zorgen voor voldoende mooie producten en het in kaart brengen van mogelijkheden en onmogelijkheden.
Overleg de komende weken dus tijdig met uw verkoper als u speciale wensen tegenkomt, opdat u uw klant op de beste manier kunt bedienen dit jaar en daar zijn we uiteindelijk allemaal op uit!