Steeds dichterbij…

07-12-2018

Heel veel uren denk- en organisatiewerk zijn eraan vooraf gegaan en dan is het zover. Het gaat gebeuren!

Morgen om 12 uur gaat de stekker er even uit, om vervolgens op de nieuwe locatie opnieuw op te starten. Alles moet het dan doen en er zijn, van sleutel tot wc-papier, van computeraansluiting tot aan koffieapparaten, van locatie voorziening tot aan de laaddocks, noem het maar op. Alles moet in een korte periode operationeel worden. En we hebben er vertrouwen in!

Het is een prachtig gebouw geworden, ruim, schoon, comfortabel en functioneel!

Brede rijpaden tussen de producten, goed gekoelde ruimtes en ook warmere afdelingen voor de producten die dat weer nodig hebben. Mooie ruime laaddocks om uw bestellingen klaar te zetten voor verlading. Een mooi ruim verkoopkantoor met akoestische voorzieningen, een kantine met keuken, administratiekantoor en diverse vergaderruimtes, een inspiratiezaal en noem nog maar meer op.

Op dit moment merk je de gezonde spanning hier op kantoor en in de loods. Iedereen heeft zin de nieuwe situatie te betreden en er aan het werk te gaan. De spanning hoe het een en ander gaat verlopen is er. En ik moet zeggen, er is al heel veel voorbereidend werk verricht door heel veel mensen. En als het klopt zal de overgang behoorlijk vlekkeloos verlopen, maar zoals altijd: er zal ook wel eens iets tegenvallen of niet werken zoals gepland. Wij hopen dat u er niets van zult merken en mocht er wel iets zijn rekenen we op uw medewerking.

Tot slot rest mij u te wijzen op de uitnodiging die u hebt ontvangen voor ons openingsfeest. Wij rekenen op uw komst. U bent van harte welkom om dit mooie nieuwe pand op een geheel nieuwe locatie te bekijken en ons allemaal te ontmoeten.

De week van Sinterklaas..
Niet de meest luxe week van het jaar, om maar eens een understatement te geven. U heeft nog een korte tijd om in te spelen op het Sinterklaasfeest, daarna hebben we weer een paar weken van “doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg”. Dan is de behoefte aan normale producten groot, worden de nodige vitamientjes weer ingeslagen en behoren aardappelen weer tot een vaste basis van de maaltijd. Nog even rust in de tent, tot aan de week voor de Kerstdagen. Geniet daar nog maar even van en speel op de juiste manier in op de wensen van uw klant, de consument. En u weet het door de juiste insteek te kiezen kun u ook deze week een mooie verkoop realiseren.