Betrouwbaarheid is wat telt!

07-12-2018

Afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met het nieuwbouwproject van ons. Je leert hier een hoop van. Wat komt er veel bij kijken om een pand te realiseren. In eerste instantie ben je afhankelijk van grond en de gemeente waarin je wilt bouwen. Daarnaast moet je kijken wat je wilt bouwen (programma van eisen) en of je deze dromen kunt financieren.

Je ziet wel dat de markt veranderd is. Toen wij 4 jaar geleden met de eerste plannen bezig waren had iedereen tijd. Het afgelopen jaar merk je dat iedereen het druk heeft en dat je afhankelijk bent van betrouwbare partners.

Krijg je wat je afspreekt en nog belangrijker is het op tijd klaar. Wij mogen dankbaar zijn met de mensen met wie wij samen gebouwd hebben. U zult vast denken waar gaat deze column heen.

In de AGF-wereld is het natuurlijk al jaren zo dat betrouwbaarheid is wat telt. Wij verwachten van onze leveranciers dat zij de juiste producten voor ons telen en dat zij zorgen dat wij krijgen wat wij bestellen.

Het kan niet zo zijn dat onze vrachtwagens ergens producten gaan halen en dat ze bij binnenkomst niet voldoen aan onze eisen of zelfs nog erger dat er niets in de laadbak zit.
Het klinkt misschien erg overdreven toch is betrouwbaarheid wat telt. En dat is ook wat wij voor u willen zijn. Natuurlijk kan er best een keer iets misgaan, maar door zaken goed op te lossen blijf je een betrouwbare partij.

U als specialist bent de betrouwbare partner voor de consument. U regelt alles, zorgt voor de lekkerste producten, zorgt voor gemak etc. Wees ervan bewust en draag betrouwbaarheid uit.

Veel succes!

Overdenkertje
Ik ga naar de specialist, want hij is betrouwbaar.

Omzetindex
Qua temperatuur is het momenteel meer lente dan winter. Helaas zorgen de stevige wind en de vele buien toch voor een minder weerbeeld. Ook komende week veel kans op regen en nauwelijks zon, maar met een temperatuur van rond de 12 graden wel zacht. Wij zetten in op 95 punten.