Steeds dichterbij…

23-11-2018

Vroeger waren we nog wel eens gespannen voor pakjesavond tijdens het Sinterklaasfeest.

Daar hebben we nu geen last meer van en toch staat bij ons de boog gespannen. Want 1 december is het zover, dan gaan we over naar onze nieuwe locatie. Het is mooi om te zien dat zo ongeveer iedere medewerker binnen ons bedrijf er mee bezig is. Het is ook nog al wat! Nieuwe locatie, nieuwe verkoopruimte, rechte paden, ander orderpickroute’s, voldoende laaddocks, grote kantine, maar 1 rookplek, nieuwe inlogsystemen en nog veel meer veranderingen die à la minute veranderen op het moment dat we verhuizen. Maar wat je ook merkt: “we hebben er zin in”. Dat is de spannende stemming in ons bedrijf.

U, als klant, mag er zo min mogelijk van merken, dat wil zeggen, er moeten zo min mogelijk haperingen zijn in het verhuisproces.

Wij denken wel dat u na verloop van tijd wel verbeteringen gaat zien. Betere en snellere orderpick, betere bereikbaarheid, minder foutjes, strakkere koelketen en ga zo maar door.

Wij hopen ook op uw medewerking tijdens de verhuizing. U heeft hierover al mail ontvangen en wij hopen dat u deze ook gelezen heeft. Mocht u deze gemist hebben, vraag dan de komende dagen uw verkoper hierna, zodat u niet onverwachts voor een teleurstelling komt te staan.

We hopen dat jullie in groten getale ons op het openingsfeest komen opdagen en dat we samen een glas kunnen heffen op de toekomst!