Stappen stellen

09-11-2018

Mijn telefoon stuurt mij iedere dag berichtjes hoeveel stappen ik zet en hoeveel uur ik actief ben geweest op een dag. Het liefst weet hij ook nog hoe lang ik geslapen heb, hoe veel ik weeg en zo zijn er nog veel meer zaken.

Op een normale werkdag loop ik meer dan 10.000 stappen. Wat moeten wij een stappen afleggen in onze handel. Wij op de groothandel, onze kwekers en natuurlijk u in de winkel. Wij werken niet alleen met een gezond product, maar wij blijven gezond door het te eten en wij maken onze stappen maken om de consument te voorzien van de lekkerste producten.

Het is goed dat wij dat stapje meer met zijn allen willen zetten. Toch moet je altijd afvragen of je niet te veel stappen zet of zelfs de verkeerde stappen. Door onze nieuwbouw gaan we onze stappen in de orderpick verlagen. De eigen snijkeuken moet voor minder meters zorgen en zo zijn we altijd bezig.Bij u als specialist zal het niet anders zijn. Iedere dag ben je druk met stappen zetten. Kunnen wij stappen minder zetten of moeten we een stap extra zetten.

Samen met onze partners proberen wij zoveel mogelijk ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk stappen hoeft te zetten om u winkel vol te krijgen en dat u stappen vooruit kunt zetten. Wees ervan bewust dat wij samen producten uit de hele wereld verkopen. Dat is toch bijzonder als je hierover nadenkt.

Veel succes

Overdenkertje
Zet iedere stap bewust zo heb je de meeste rust.

Omzetindex
Aan deze zachte herfstdagen komt dit weekend echt een eind. Er wordt veel regen verwacht en er staat ook een stevige wind. In de loop van de week een overgang naar drogere weer met meer perioden met zon. Wij zetten in op 90 punten.