Verhuisperikelen

02-11-2018

Nog een aantal weken en onze verhuizing is daar! Dat betekent dat wij uitvoerig aan het plannen zijn hoe dit moet gaan verlopen. We zullen u uiteraard tijdig op de hoogte houden van hoe het een en ander gaat verlopen. We hebben er zin in! U maakt zelf ook wel eens mee dat: de winkel verbouwd wordt, de inrichting vernieuwd, een nieuwe marktkraam, een verhuizing of noem maar op.

Dan is het belangrijk je klanten op de hoogte te houden van de veranderingen, gewoontes die even niet meer kunnen of noem maar op. Iedere klant vindt het dan fijn dat ze op de juiste manier op de hoogte worden gehouden. Als er even iets niet meer kan of anders moet is dat vaak geen probleem, als je maar communiceert. En als het doel is dat je deze mensen nog beter of sneller kunt bedienen, dan wordt een kleine hindernis iets waarvoor niet alleen begrip voor is, maar zelfs een statement en een reclameobject voor de toekomst. En dat wil iedereen best graag.

Soms….
Kun je ook gewoon een activiteit organiseren. Hoe lang bestaat je zaak, wordt iemand 50 of zit zolang in het vak, allemaal redenen om een klein feestje te vieren of te maken. Als je met enige regelmaat zoiets organiseert (niet al te vaak natuurlijk) kun je op waardering van de consument rekenen en op gratis publiciteit als je het goed organiseert. En dat is in rustige tijden best weleens leuk om over na te denken, of iets daarvoor, zodat verwachte rustige tijden toch wat roeriger kunnen worden.

Nieuw
U kent de vacuüm voorgekookte en lang houdbare “Engelse bietjes” die we al jaren in het assortiment hebben. Wij denken dat we hiervoor een beter alternatief hebben gevonden. Deze bietjes worden in Nederland geteeld, gekookt en ingepakt. Bovendien zijn het ook nog biologisch geteelde bieten. Tevens zijn ze beter schoongemaakt en zitten er minder dikke “koppen” op de bieten, iets waar we al diverse klachten over hebben gehad bij de Engelse variant.
Deze nieuwe bieten hebben ook een houdbaarheid van circa 5 maanden, zijn verpakt in eps met 24 zakjes en kosten ook nog eens een paar centen per pak minder. De smaak is uitvoerig getest en is uitstekend. Ze zijn vanaf heden te bestellen!