Postuma AGF en BIO-Center ZANN lanceren Mijn BIO-hoek!

02-11-2018

Hoe leuk is dat? Vanaf week 46 is een tal van AGF-speciaalzaken door heel Nederland nog net iets specialer. Naast hun fantastische aanbod van verse en smakelijke reguliere groente en fruit, pronkt er nu ook een Mijn BIO-hoek display stelling!

Dit is een stelling waarmee men biologische producten mooi en opvallend kan presenteren. Op deze manier kan er goed ingespeeld worden op de toenemende vraag naar biologische producten! Met dit concept wordt het wel heel toegankelijk voor de specialist om met BIO te beginnen. Daarnaast zijn de biologische producten iedere dag vanuit voorraad te bestellen.

Mijn BIO-hoek wordt dagelijks gevuld met een gevarieerd aanbod van 100% biologische topproducten. Dit zijn actuele groente en fruit gebaseerd op het seizoen. De Mijn BIO-hoek display wordt voorzien van informatieve folders voor de consument en de specialist zal bij de start kunnen beginnen met een leuke actie! Een biologisch product heeft echt een verhaal en dit is nu net wat de specialist goed kan overbrengen! De eerste bestellingen zijn al binnen en de reacties vanuit de markt zijn erg enthousiast.

Mijn BIO-hoek is een concept van Postuma AGF en BIO-Center ZANN. Wij zijn van oudsher een bekende naam in de AGF-sector en als groothandel in AGF zijn wij iedere dag bezig met de lekkerste, gezondste en nu dus ook biologische producten.

BIO-Center ZANN is al meer dan 40 jaar een begrip op biologisch gebied en heeft meerdere biologische telers aan zich gebonden. De strategische samenwerking komt voor allebei op een mooi moment. Zowel wij als BIO-Center ZANN in Lansingerland staan op het punt te verhuizen naar een nieuw groter pand. Door deze verhuizing zijn er uiteraard nog meer mogelijkheden en vullen deze twee familiebedrijven elkaar perfect aan!

Voor meer informatie over de Mijn BIO-hoek display stelling kunt u contact opnemen met Bertus Korver (06-29922795 of bertus.korver@postuma.nl). Dinsdag 6 november vindt er ’s avonds nog een informatieavond plaats bij Postuma. Mocht u deze bij willen wonen, stuur dan even een mail naar Bertus Korver.