De groeten uit….Madrid!

26-10-2018

Afgelopen week mocht ik een groot aantal producenten en leveranciers uit het zonnige zuiden bij de Fruit Attraction spreken. Wij spraken over de afgelopen seizoenen en ook over het komende seizoen. Mooi om te zien dat de zaken er goed voorstaan. En iedereen heeft er zin in!

Ook doe je op zo’n beurs weer nieuwe contacten op. Natuurlijk praat je over je wensen, hun over de mogelijkheden en pas in de praktijk blijkt of er wel of niet sprake kan zijn van een match. En dat zal altijd zo blijven. Van eisen en beloftes kun je niet leven, de praktijk, daar komt het op aan. En dat is iets wat ook u dagelijks beleeft. Daarom is het altijd belangrijk om te blijven praten met uw eigen contactpersoon. Dagelijks van elkaar leren en het doorontwikkelen van een bestaande relatie is een must voor een goede toekomst, oftewel: “stilstand is achteruitgang”.

Zo kun je het hebben over een relatie met je leverancier à klant. Maar zo moet je het ook hebben over de relatie consument à leverancier. Als je het hebt over de ketenschakels is alle communicatie van boven naar beneden en andersom van levensbelang.

Daarom zijn wij ook altijd geïnteresseerd in uw kennis van de consument. Alles wat wij van jullie als detaillisten horen willen we gebruiken in het doorontwikkelen van kwaliteit, product, smaak, houdbaarheid en alles wat je daarbij kunt bedenken.

Succes deze week en laat u horen!