Herfst, prachtig

15-10-2018

Zo mooi als dit jaar is de herfstperiode nog niet vaak verlopen. Prachtig najaarsweer zorgt voor een plezierige stemming. De bomen kleuren prachtig en de belangstelling voor herfstproducten is ook goed te noemen. En we hebben nog wat bonusproducten, zoals de grote hoeveelheid aardbeien die de handel extra aantrekkelijk maken.

Aan de ene kant lijkt het onbezorgd, aan de andere kant lees je, maar dat ligt niet aan de herfst, van de nodige natuurrampen, politieke onenigheden, ongelukken, overvallen en andere narigheden. En er zijn van die dagen dat de onvermijdelijke omzetdaling in de herfst sneller en/of harder doorzet dan u gehoopt had en daar voelt u de nodige ongemakkelijkheden bij. Ook dat hoort bij de tijd van het jaar.

Ze noemen het ook wel eens de periode van de vallende blaadjes, alles gaat dan richting de grond, de natuur, maar ook de stemmingen van de mensen.

Ik hoop dat u daar niet mee bezwaard bent. Als het donker wordt, steek dan een lichtje aan.
Letterlijk en figuurlijk. Door uw levenshouding kunt u omzet genereren, denkt u daar weleens over na?
En als wij het dan als groothandel mogen zeggen: vul uw zaak met al die stralende producten en zet er een stralende glimlach achter, dan brengt u tijdens uw werk licht in deze wereld.