Weet wat je eet

05-10-2018

Wij samen weten het al jaren. Het is belangrijk om het verhaal achter je eten te kennen. Je ziet dat zelfs de discount supermarkten er op inhaken. Is een bloemkool van Jan nu lekkerder dan die van Piet? Maar het is goed om te weten en te begrijpen wat er nodig is om je product op je bord te krijgen.

Het kan best zijn dat Jan betere grond heeft, een beter zaad gebruikt, beter zijn land heeft geploegd of beter heeft beregend.
Food is specialisten werk. Als het nu gaat om het kweken van de lekkerste tomaten, om het maken van de lekkerste droge worst of het maken van een heerlijk glas gerstenat.
Een ieder heeft zijn eigen verhaal. Wij, als groothandel, die al jaren samenwerkt met bevlogen telers die het beste met hun product voorhebben in binnen- en buitenland. Jullie, als specialisten, zijn nog beter in staat om het verhaal aan de consument door te geven. Niet alleen over de producten maar ook over het proces wat jullie zelf doen.v Het is gewoon een goed en (h)eerlijk verhaal. Ieder dag in touw met goede producten. Wij zoeken juist die producten met een mooi verhaal en natuurlijk Vol van Smaak.
Veel succes!

Overdenkertje
Wees niet te bescheiden je bent specialist.

Omzetindex
Na een paar frisse dagen gaat de temperatuur weer ophoog en krijgen we zowaar nog zomerse dagen. Zeker vandaag en morgen volop zon en een graad of 22. Zondag een klein dipje, maar in de loop van de week loopt de temperatuur weer op en wordt de kans op zon ook weer groter. Wij zetten in op 95 punten.