Herfst presentaties

03-10-2018

De een maakt ze nog mooier dan de ander. Al die vakmensen die met een seizoen presentatie de klanten laten genieten van al het beschikbare lekkers verdienen een pluim! Want zo laat u zien waar u voor staat. Afwisseling, kwaliteit en creativiteit. Regelmatig zien we foto’s langskomen van diverse klanten van hun uitstallingen en dat maakt ons blij. Graag zouden we er nog meer zien en we nodigen u dan ook uit deze te mailen naar orders@postuma.nl, zodat we via ons weekbericht dit kunnen delen. Want ideeën delen hebben we allemaal nodig om steeds weer opnieuw inspiratie te vinden voor nieuwe uitstallingen. Zie als voorbeeld de presentatie van Hendrik Jan Bergwerff uit Rotterdam.

Uruguay sinaasappelen
De aanvoer is deze week op het toppunt. De kwaliteit fantastisch, zo lekker! U kent onze salustiana van Urufruit-Red natuurlijk al lang. Fantastische handel!
Nu hebben ze bij het sorteren de goede klasse 2 (grote maat) in kuubskisten gedaan en naar Nederland gestuurd om te kijken of daar een markt voor is. De komende week zijn ze beschikbaar in boxen van ca. 400 kilo, 3 boxen op een pallet. Informeer ernaar bij uw verkoper, de SMAAK is RAAK

Kiwi!
Het Nieuw-Zeeland seizoen is nog in volle gang (denken we), maar toch zien we de eerste tekenen van de seizoenswisseling eraan komen. Met name in de Gold kiwi ontstaan er tekorten in de grote maten. Deze zullen op korte termijn niet meer leverbaar zijn. Wel lijkt het erop dat de eerste Zespri Gold kiwi uit Europa de eerste week van november weer op de makt komen, er is dus geen reden voor grote paniek.

Voor de Green Kiwi geldt ook dat de dikke maten moeilijker leverbaar worden, maar de start van Zespri Green uit Europa lijkt een stuk verder weg dan die van de Gold, deze Green worden half december verwacht.
Daarnaast zie je ook de eerste blanco merken Green en Gold al verschijnen, al is de smaak van deze kiwi nog erg fris te noemen. Zodra ze beter worden zullen we ze in het assortiment opnemen.