Herfst!

21-09-2018

Ook op de kalender is het herfst! Na de meteorologische herfst is de kalender herfst een feit. En volgens uw gevoel, is het dan ook herfst?

En is herfst eigenlijk een negatief of een positief gevoel? Je kunt er als je wilt wel een psychologische verhandeling over houden, maar dat gaan we niet doen.

We kijken vooruit en genieten van alles wat de natuur ons geeft, en dat is veel, heel veel! Want herfsttijd dat is ook oogsttijd. Het hele hardfruit arsenaal is weer op de markt en als er nog wel iets ontbreekt, dan zien we dat deze weken er nog wel bij komen.

De groente- en aardappeloogst is volop aan de gang en levert veel producten op die we nu, maar ook later kunnen verhandelen. In Zuid-Europa gaat men van het zachte fruit over richting de citrus oogst, waarbij je de andere herfst producten zoals kaki/persimon, granaatappel, artisjok, de eerste gewone groenten en nog veel meer niet uit het oog moet verliezen. Ook is de paddenstoelen- en pompoenentijd aangebroken.

Allemaal producten waarmee je je zaak kunt vullen. En ja het moet dan wel even anders dan in de zomer. Maar als je hierboven leest wat er allemaal voor moois te verkopen is, dan gaat uw en ons hart vanzelf weer sneller kloppen, want ieder seizoen heeft z’n eigen uitdaging!

Kanzi, Rubens, Wellant, Migo
De productie van de bekende clubrassen komt ook alweer op gang! Dit kwalitatief goede hardfruit is een must in uw assortiment. Een enkel merk is al gestart, eind deze week komt de bekendste, de Kanzi, er ook weer bij. Vanaf vrijdag 28-09 volop beschikbaar!