Oosgttijd!

07-09-2018

Dat is het zeker. Als je de aardbol en met name Nederland vanuit de ruimte zou kunnen bekijken, dan zul je zien dat ons land een beetje lijkt op zo’n mierennest, het krioelt van de activiteit op het land en in de boomgaard. Tractoren, kruiwagens, auto’s, mensen rijden en lopen heen en weer in een wirwar van bewegingen. Wat je de komende weken gaat zien is, dat producten die geoogst moeten worden voor de lange bewaring iets matiger worden aangevoerd, omdat de telers zo druk zijn met de oogst.

Daarnaast start het seizoen van de oogstfeesten ook weer. En ze heten allemaal anders: schaapjes-bieste-paardenmarkt en noem nog maar meer op. Waarschijnlijk ook wel in uw omgeving. Vaak zie je dan dat er een jaarmarkt aan gekoppeld is/wordt, en als je op zo’n festiviteit een plekje kunt bemachtigen kan dat een leuke omzet-boost geven. Dus als u zo’n kans in uw omgeving kunt krijgen, grijp die dan met beide handen aan!

Onderscheidend!
Vanaf heden is de aanvoer van de Urufruit RED volop gestart! We beschikken daardoor over de lekkerste sinaasappelen van Nederland voor de komende periode. Het gaat om Navellate en Salustiana, die speciaal voor ons worden klaargemaakt. En direct bij lossing van de containers was iedereen het er over eens: dit zijn de allerbeste, sappigste en zoetste sinaasappelen en uitsluitend beschikbaar voor onze AGF-specialisten. Er van uitgaande dat uw smaakervaring hetzelfde zal zeggen, verwachten we de komende periode te beschikken over een uniek product, waarmee we met z’n allen het verschil tussen gewoon en bijzonder kunnen waarmaken!