De basis moet goed zijn

07-09-2018

De zomerstop is voorbij en bijna iedereen is weer aan het werk en de competities van diverse sporten zijn weer begonnen. Je ziet en hoort verschillende mensen over dat het moeilijk is om de basis goed te hebben.

Vaak verdwijnt de beste speler in de zomerstop. Zo is het natuurlijk ook in het bedrijfsleven. Mensen krijgen nieuwe kansen binnen het bedrijf, zijn klaar met hun opleiding of ze vinden ergens anders een uitdaging. Het goed managen van de basis is van essentieel belang.

Niet alleen je basis van het personeel moet goed zijn. Wat dacht u van de basis van ons en uw assortiment? Welk product moet u zeker in huis hebben en welke maaltijd moet er gemaakt worden.

Wij proberen altijd een goede basis van producten te hebben, aangevuld met andere leuke en lekkere artikelen. Als je bij de bakker geen lekker brood kunt kopen dan kan hij zijn gevulde koeken nooit verkopen.

Zo is het natuurlijk ook bij u in de winkel, als je basis goed is blijven mensen komen. Jullie als specialisten weten heel goed is wat de basis is en wat je sterke punten zijn.

De ene klant kan niet zonder een zak met 10 kilo aardappelen en een ander kan niet zonder Pink Lady appelen en grof exclusief fruit. Hoe dan ook, de bloemkool, komkommer, Elstar appel en banaan heeft iedereen toch in zijn winkel liggen.

De consument is ook steeds meer op zoek naar een basis met gezonde voeding, dit is waar wij samen iedere dag mee bezig zijn.

Veel succes!

Overdenkertje
Een goede basis is goud waard.

Omzetindex
Dit weekend een klein dipje in het weer. De temperatuur ligt rond de 17 graden met zeker vanavond en morgen kans op een bui. In de loop van week loopt de temperatuur weer op en kan de 25 graden weer gehaald worden. Misschien kans op een bui, maar verder wisselen wolkenvelden en de zon zich af. Wij zetten in op 105 punten.