Het gaat gebeuren!

13-07-2018

Voor sommige van u zit de eerste week van de zomervakantie er alweer op, voor andere begint vanmiddag de zomervakantie en de noordelijke helft van ons land moet nog een weekje geduld hebben. Voor sommige van u liggen weken vol kansen in het verschiet met een grote toestroom van toeristen. Voor andere van u zijn de vaste klanten met vakantie en wordt het daardoor wat rustiger in de winkel/aan de kraam.

In de AGF valt er in ieder geval weer genoeg te beleven de komende week. Zo valt er elke week wel weer een nieuw product op in ons assortiment. Met Opal pruimen gaat het nu echt gebeuren! Mocht u ze nog niet hebben opgenomen in uw assortiment dan is dit het moment! Voor we het weten is het seizoen alweer voorbij en dat zou een gemiste kans zijn. De boomgaarden in de Betuwe hangen vol met Opal pruimen, maar ze worden pas geplukt als ze rijp zijn, dit maakt ze de allerlekkerste! Door de droogte zijn ze wat kleinvallend, maar de kwaliteit is goed, dus het belooft een paar mooie weken te worden wat betreft de Opal pruimen. Ga er vol mee aan de slag van de week, want dit is het moment waar velen naar hebben uitgekeken!

U allen ook bekend zijn natuurlijk de druiven van Didonna. Ook daarvan hebben wij deze week weer de eerste kistjes mogen ontvangen en ze zijn heerlijk! Een mooie grove druif, die smaakt zoals hij hoort te smaken. De aanvoer van de Galia meloenen verloopt stabiel wat ook zorgt voor leuke prijzen op de markt. Gewoon lekker veel verkopen!

Zo langzamerhand gaan we van de oude oogst uien ook over de nieuwe oogst plantuien. Een paar weken later gevolgd door de zaaiuien. Qua bladgroenten doen wij ons uiterste best om een kwalitatief goed product te leveren, echter valt dit niet altijd mee gezien de weersomstandigheden.