Er is altijd reden voor een feestje!

13-07-2018

Afgelopen weekend zijn onze vrienden getrouwd. Meer dan 12½ jaar samen en nu getrouwd zodoende reden voor een feestje. De reden van het feestje is vaak niet het belangrijkste. Hoe je er zelf in staat bepaald vaak de gezelligheid.

Dit heb je bij ons in de verkoop ook. Een meloenen- of aardbeienfeest is altijd feest. Met zijn allen lekker verkopen is toch het mooiste wat er is.

Afgelopen week zag ik een aflevering van Undercover Boss in Engeland. Het ging om een keten van dierenspeciaalzaken. Interessant was te zien dat motivatie, kennis en beleving daar boven aan het lijstje met pijnpunten stond.

Er was 1 winkel die zelf feestjes ging organiseren. Voor €50 de winkel versieren en iedereen is blij. Klanten die genoten en daardoor werd er meer verkocht.

52 weken per jaar de slingers ophangen is misschien wat overdreven, maar probeer het feestgevoel vast te houden. En pak regelmatig uit, de ene keer met een jubileum, de andere keer met een bepaald product.

De visboer bij ons in het dorp had een paar weken geleden een tent met zeemansliederen ter ere van de nieuwe haring. Wat een gezelligheid en drukte in de winkel.

We zijn iedere dag weer blij dat jullie bij ons willen kopen en dat jullie het mogelijk maken dat we een nieuw pand kunnen verwezenlijken.

Veel succes!

Overdenkertje
Hangt uzelf de slingers weleens op?

Omzetindex
Dit weekend nog een paar prachtige zomerse dagen met veel zon en hoge temperaturen. Vanaf dinsdag iets meer bewolking met name landinwaarts regen en onweersbuien. Wij zetten in op 120 punten.