Pitten spuug wedstrijd

22-06-2018

Tja, je moet er wat voor doen, om veel, heel veel kersen te verkopen! En dat is nodig ook, want de komende twee weken is de aanvoer maximaal! En van bijzonder goede kwaliteiten. De maten en de rassenzijn TOP, er is aanvoer uit verschillende landen en dat maakt de kersenmarkt bijzonder boeiend! En met al dat mooie weer voor de boeg, is het dus een uitdaging de juiste aandacht op het product te vestigen en er zijn vele mogelijkheden. Zo kun je niks doen en maar zien wat er gebeurd, lekker passief. Of je gaat met een prijs stunten, die ten koste gaat van je marge en je assortiment.
Dus wij adviseren om in elk geval meerdere soorten en maten te voeren, desnoods met een “vanaf-prijs” en laat uw klant kiezen! Of je organiseert een pitten spuug wedstrijd en haalt zo de nodige publiciteit binnen. Nog meer ideeën: maak een werpbord (of spuugbord) met vakjes waarop men kan werpen of spugen met een kersenpit voor 10 of 20% korting. Of laat een leuke medewerker rondgaan in de omgeving om een kers (natuurlijk top kwaliteit) te laten proeven, met de mededeling waar je deze kunt kopen.

Laat het duidelijk zijn: de kersen verkopen zichzelf, maar u als ondernemer moet de consument erbij halen op allerlei leuke en aantrekkelijke manieren. Dat geeft een beetje reuring in uw omgeving en dan is het goed kersen eten!

Zespri promotieactie
Zespri heeft een leuke promotieactie om de Kiwi Green en de Sungold weer goed onder de aandacht van de consument te brengen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.