Kracht!

15-06-2018

Wat is nu eigenlijk kracht? Er zijn veel synoniemen voor dit woord. Kracht is energie, pit en bijvoorbeeld kun je het ook gebruiken voor je werknemer. We hebben elke dag met veel verschillende krachten te maken. Je kunt krachten niet zien, maar je kunt wel zien wat krachten doen.

Als klein jongetje vond ik het altijd leuk om naar series te kijken met personen met bijzondere krachten. De Hulk, Spiderman, maar natuurlijk ook A-team die altijd de kracht had om van iets onbenullig iets superhandigs te maken.

Je hebt kracht nodig om geloof te hebben in jezelf. Als je ziek bent heb je kracht nodig en daarnaast moet je kracht hebben om te geloven in jezelf. In de marketing is het zo dat de kracht van de boodschap hem in de herhaling zit. Heel erg belangrijk dus. Als je het maar vaak genoeg zegt en laat weten wie/wat je kracht is dan komt het over. Er zijn veel studies hiernaar verricht en het gaat te ver om die hier te herhalen. Wees je er in ieder geval bewust van wat je naar buiten uitdraagt.

Door samen te werken kun je kracht goed gebruiken. Dit is voor ons van groot belang. Zonder jullie kunnen wij onze plannen niet verwezenlijken. Door jullie krijgen we inkoopkracht en dat is van essentieel belang. Natuurlijk zijn alle bovengenoemde krachten van belang. Toch is de kracht van de natuur de drijfveer van ons bedrijf. De natuur geeft ons zoveel mooie producten. Planten/bomen hebben de kracht om te groeien, vruchten te geven, te herstellen en ga zo maar door. Het is toch prachtig om hierbij stil te staan en te zien en te voelen hoe onze kwekers en toeleveranciers hun best doen voor al deze mooie, gezonde en goede producten.