Vak Event Groente & Fruit helden

25-05-2018

Op 20 en 21 juni is het zover. Dan wordt de eerste editie van VEG. gehouden, het Vak Event Groente- & Fruit helden. Op dit event draait alles om verse AGF- producten, met de mooiste aardappelen, groente, fruit en noten en ook wij, Postuma AGF, zijn hier van de partij!

In de RDM Onderzeebootloods, waar vroeger de onderzeeërs van de helling liepen, biedt VEG. een prachtig podium voor de mooiste verswaren. Van aardbei tot zeekraal en van puur en onbewerkt tot kant-en-klaar. Trotse telers, importeurs, handel en verwerkers vertellen waar ze voor staan, hoe hun producten tot stand komen en waar ze zich voor lenen. Daarbij worden alle zintuigen geprikkeld: van zien, voelen, ruiken, proven en misschien wel horen!

Als bezoeker kun je rekenen op een plezierige mix van demonstraties, workshops, mini-seminars en stands. De VEG. BBQ op 21 juni is niet alleen een inspirerend smaakavontuur, maar biedt ook een uitgelezen kans om te netwerken.

Ben je geïnteresseerd en wil je je laten inspireren, motiveren en activeren? Kom dan naar VEG.! en meld je voor 20 juni 2018 gratis aan op www.veg-event.nl