Druk

18-05-2018

Het is weer tijd om druk bezig te zijn. In de AGF-handel zitten we volop in het hoofdseizoen. Een mooi aanbod van lekkere asperges, aardbeien en steeds meer Hollandse groente, maar natuurlijk ook heel veel fruit.

We zien weer heel grote watermeloenen en lekkere Polderkoninkjes voor op je beschuit. Wat een heerlijke tijd. Het is nu ook de tijd dat jullie het ontzettend druk hebben en het lijkt dat de rest van Nederland het rustig aan doet.

Geniet daarom van de kleine dingen, trakteer je personeel op iets lekkers als er zoveel kilo’s salades of 100 kisten aardbeien zijn verkocht. Maak een complimentje aan je personeel en aan je partner. Natuurlijk is het hard werken en proberen we jullie zo veel mogelijk te ontzorgen. De gebroken weken zijn bijna voorbij. We hopen dat we de drukte van de afgelopen weken door kunnen trekken naar de zomer.

Probeer zoveel mogelijk zaken goed voor te bereiden, een goede voorbereiding zorgt voor rust in de tent. Natuurlijk zijn er onverwachte dingen zoals een auto die pech heeft, een machine die stuk gaat, ziekte van personeel etc. Zorg voor een plan B. Wij hebben hier bijvoorbeeld een reservetrailer staan en waarschijnlijk bent u goed ingedekt voor uw eigen calamiteiten. Het is de kunst om je niet te laten verrassen. Als er iets gebeurd zijn we vaak in staat om samen dingen snel op te lossen. Een goede verkoop gewenst in deze mooie tijd en vergeet niet te genieten.

Overdenkertje
Het is nooit te druk om te genieten

Omzetindex
Het mooie weer houdt aan en met een tal van heel mooie en overheerlijke producten zetten we wederom in op 125 punten!