Drukke weken

11-05-2018

Drukke weken

Daar gaan we dan, de 10 drukste weken van het jaar liggen voor ons!
Er zal veel handel beschikbaar zijn, de consument is bereid om de deur uit te gaan voor extra lekkere en voordelige spullen. Het weer laat het in het algemeen in deze periode toe en het zindert dan gewoon in de handel! Een mooie periode.
Het zal in deze weken dan ook belangrijk zijn om actueel en uitbundig te presenteren, de klant verleiden met al die mooie handel die er te koop is. En knoop dit maar in uw oren: in deze periode dat het weleens vanzelf lijkt te gaan legt u een belangrijke basis voor de vaste gang van deze consument voor de rest van het jaar. Dan zou het toch mooi zijn als u in deze periode een goede en degelijke vaste klantenkring kunt opbouwen waarvan u kunt profiteren op momenten dat het iets minder gaat. Laat dit naast het lekker veel verkopen een doel zijn waar u voor gaat, want behoefte aan een vaste klantenkring heeft iedereen. Succes!

13 mei
Moederdag, niet vergeten, er is veel mooie lekkere handel voor traktaties op moederdag. Dus geeft het aandacht en scoor met een goede verkoop!

Nieuw
Vanaf morgen of maandag zijn er weer Nieuw-Zeeland Zespri Kiwi-Gold beschikbaar. Dit jaar zullen er veel grove maten beschikbaar zijn en minder kleine. Dat zal zich ook uiten in de prijs, de grote maten zullen niet duurder of zelfs goedkoper zijn dan de kleine maten. Ons advies: focus u op mooie grove maten en laat al uw klanten weten dat ze er weer zijn. De Gold kiwi is erg gewaardeerd, omdat deze wat zoeter is dan de green kiwi. Dus: laat proeven, presenteer ze groot en verkopen maar!