Wie trekt de kar?

20-04-2018

Dit is een vraag die je de hele dag kunt (af)vragen. Bij ons op de groothandel wil je graag werken als team, toch heb je iemand of meerdere personen nodig om de kar te trekken. De ene persoon heeft meer de behoefte, verantwoordelijkheidsgevoel om de kar te trekken, de andere helpt mee duwen, een andere springt op de kar en in het uiterste geval gaan ze aan de kar hangen om een andere richting te kiezen of te vertragen.

Het mooiste is dat je niet alleen de kar hoeft te trekken maar dat alle collega’s meehelpen de kar  te duwen of afwisselend vooraan gaan lopen. Het probleem is natuurlijk wie is er verantwoordelijk als we de verkeerde weg zijn ingeslagen. Het mooiste is om samen een keuze te maken en met zijn allen ervoor te gaan.

In je privéleven wordt je regelmatig gevraagd om zitting te nemen in een oudercommissie, kerkwerkzaamheden, klachtencommissie, buurtvereniging en noem maar op. Je kunt niet overal ja opzeggen en het is praktisch onmogelijk om overal de kar te trekken.

Bij jullie in de winkels hebben jullie waarschijnlijk soortgelijke voorbeelden. De ene neemt meer het voortouw en de ander doet zijn ding. Jullie hebben allemaal leuke ondernemingen en zullen hier zelf goed weten om met zijn allen de kar te trekken.

Als we klantenbijeenkomsten hebben worden deze goed bezocht. Je voelt betrokkenheid om met zijn allen de kar te trekken. De AGF-specialist verdient een vooraanstaande plek in de retailwereld. We zijn het platform voor nieuwe en lekkere producten en bereidingen.

Je hoeft dus niet allen de kar te trekken als specialist. Werk samen met je medewerkers, collega ondernemers, vrienden van ADN en natuurlijk wij als Postuma AGF aan een gezonde toekomst.

Overdenkertje
Loop je vooraan, duw je mee of…

Omzetindex
Volgende week wordt het beduidend frisser, maar met Koningsdag in het vooruitzicht zetten we in op 110 punten.