De P van….

30-03-2018

De P van Pasen
Dat is het weekend dat voor de deur staat. Altijd weer spannend in de handel. Wat denken we zelf, wat vraagt de consument en welk weer is er aan de orde tijdens deze feestdagen? Belangrijke vragen die vaak om ingewikkelde oplossingen vragen. Gevoelsmatig willen we graag aan de slag met aardbeien, asperge’s en nog veel meer vroeg seizoensfruit en –producten. Dat zit nou eenmaal tussen de oren bij veel ondernemers en ook wel bij consumenten. Heel vaak is dat product ook volop te koop.

Maar deze paasdagen vallen vroeg, het seizoen is een beetje koud en laat en dat zorgt voor heel grove verschillen tussen vraag en aanbod. Daar ben je dan klaar mee…. Tussen producent en consument zitten een paar schakels en die moeten het allemaal maar recht breien en goed praten. Ha ha, soms moet je er gewoon maar om lachen en de zaken nemen zoals het komt. Verder rest ons niets dan te zorgen voor alles wat wel mogelijk is en geloof me, er is heel veel mogelijk. Volop prachtige handel deze dagen. Dus geniet daarvan en ga voor een goede verkoop!
Daarnaast en zeker niet onbelangrijk: geniet ook van dit weekend en vier de Paasdagen (met een hoofdletter, dat is niet voor niets) op een manier die het beste bij u past.

De P van Paal
Deze week is officieel de eerste paal geslagen voor ons nieuwe pand! Dat betekent dat heel veel papier en vergaderwerk achter ons ligt en dat er eindelijk gebouwd kan worden. De handen kunnen uit de mouwen dus…. We zullen u bij tijd en wijle op de hoogte houden van de ontwikkelingen en planningen en dat zou moeten resulteren in de opening van ons nieuwe pand aan het einde van dit jaar, als alles volgens schema verloopt!