Column

23-03-2018

Het is allemaal zo lekker

Het mooie weer komt eraan. Veel mensen willen weer topfit de warmere tijden in. Gezondheid is hot.

Afgelopen weekend had ik een verjaardag en eigenlijk eet en drink je dan teveel. Vandaag maar even niet opletten is een veelgehoorde tekst. Het ziet er allemaal zo lekker uit. Een lekker stukje worst afwisselen met een stukje groentewrap is dan het minste wat je kunt doen. Toch zie je het eetpatroon veranderen. Voor een aantal jaren terug was de schaal met vlees zo leeg. Tegenwoordig doen de meeste mensen het rustiger aan en kiezen ze bewuster.

Natuurlijk willen wij het liefst dat iedereen worteltjes en mini komkommers eet op een verjaardag. Bij ons is een verjaardag pas compleet als de frituur of tegenwoordig airfryer de snacks heeft gemaakt.

De vraag voor jullie en voor mij als consument is hoe zet ik lekkere en gezonde hapjes op tafel. Als ik de AGF-specialist bezoek dan heeft hij heel veel lekkere producten, maar waarom kies ik dan toch standaard voor kaas en worst.

Als je via Google gaat zoeken kom ik van een collega specialist op bovenstaande schaal. Jullie hebben vast nog veel betere opties. De gezonde schaal is hot. Laten we genieten van een lekkere lente!!!

Overdenkertje
We hebben goud in handen.

Omzetindex
Met Pasen in het vooruitzicht en de klok dit weekend een uurtje vooruit gaan we vol goede moed deze week in! Wij zetten in op 110 punten!