Marktinformatie

02-03-2018

Het voorjaar komt eraan!!
De eerste producten van Hollandse bodem laten zich weer zien. Zo kunnen we weer genieten van raapstelen, komkommers uit de met aardwarmte gestookte kas, aubergine en zo kunnen we nog wel een aantal kasproducten benoemen. De komende weken zal zich dat alleen maar uitbreiden. Zodra de temperatuur iets stijgt zal ook de consument gevoelig zijn voor dit soort producten. Schroom dus niet om het verhaal te vertellen en deze producten aan te prijzen. Als AGF-specialisten kunnen en moeten we voorop lopen, deze producten maken van uw zaak een “omfietszaak” voor de consument die deze kwaliteit zoekt.

Algarve
Vanaf vandaag beschikken we weer over onze uitstekende Algarve Navellate. Dat is een product waarmee u het onderscheid kunt maken. Zeer smakelijk, goed pelbaar, vol sap en betaalbaar, dat zijn de meest genoemde kenmerken van dit product, welke wij al jaren in het assortiment hebben. De maat sortering is in het begin vrij grof, maat 36 t/m 60 en soms een maat 70 erbij. Wat later in het seizoen denken we dat ze ook wat kleinere maten kunnen leveren maar het mag duidelijk zijn, ze zijn er maandag volop en u kunt uw klant verwennen met deze uitstekende en onderscheidende sinaasappelen!

Zuid-Europa: zorgen om vorstschade vroeg steenfruit
The beast from the east, of ook wel de Russische beer… Er is veel geschreven en te zeggen over het weer. Zonder negatief te willen worden verwijzen wij u ook graag naar  dit artikel van AGF.nl, welke een goed overzicht geeft over de weersomstandigheden in AGF-land.

Zuid-Europa: zorgen om vorstschade vroeg steenfruit