Onze complimenten!

02-03-2018

Koud? Ja, dat was het de afgelopen week beslist! Niet heel erg fijn voor de handel, maar ja, je kunt er niets aan veranderen. Deze weersomstandigheden zijn gelukkig niet standaard en bovendien, nu ze in de voorjaarsvakantie (althans voor het grootste deel van het land) vielen, kwamen ze iets minder hard aan.

Het toont doorzettingsvermogen van heel veel ondernemers. Buiten een aantal (markt)klanten om die op vakantie waren, is zo goed als iedere ondernemer er gewoon uitgegaan en hebben zo goed en zo kwaad als het ging toch doorgewerkt in deze winterse omstandigheden en daarvoor willen wij ze graag een compliment geven.

Dat geldt denk ik ook voor al uw klanten die gewoon hun inkopen bij u gedaan hebben. Of dat nou op de markt is of in een winkel, deze mensen hebben ook de kou getrotseerd om bij u te komen. Wat is er nou leuker dan het uitdelen van complimenten of een dikke pluim? Ik hoop dat u dat goed voor ogen houdt en uw klanten blijft waarderen voor hun komst. Bovendien, klanten die zoveel voor u over hebben zijn ook trouwe gasten als het straks weer beter weer wordt! Dus verwen en koester deze consumenten, want dat levert u geen windeieren op!

Succes de komende week!