Rondje van Schulp

16-03-2018

Misschien zijn we aan de vroege kant gezien het koude winterweer dat boven Nederland hangt, maar we willen graag de Schulp Voorjaarsactie 2018 aankondigen. Op veler verzoek wordt namelijk onderstaande actie dit jaar herhaald!

Rondje van Schulp

Wederom zijn negen verschillende smaken Schulp sap in een fraaie koker gezet met in het midden een Schulp sapglas. Dit Rondje van Schulp is ideaal om cadeau te doen of om zelf kennis te maken met alle smaakvarianten. Dit assorti-cadeau wordt u als voorjaarsactie kant en klaar aangeboden: dus verpakt in een transparante koker met frisse bestickering, negen flesjes sap en natuurlijk het sapglas.

Ook in 2018 hebben hiervan een biologische variant: het Biologische Rondje van Schulp. De opzet is hetzelfde, maar dan met onze zeven verschillende smaken biologische sapjes. Uiteraard ook hierbij een Schulp sapglas.

Komt altijd van pas!

In de boerderijwinkels en vers-speciaalzaken worden met grote regelmaat (gezonde) cadeaus verkocht. Schulp vruchtensappen zijn hiervoor uitermate geschikt voor: vanwege de hoogwaardige en onderscheidende kwaliteit en bovendien geen risico van derving! Een ideaal product om in huis te hebben voor als men onverwachts een originele attentie nodig heeft!

Maximaal resultaat

Met deze actie zullen consumenten op doeltreffende wijze kennis maken met Schulp sappen, dan wel met nieuwe smaakvarianten. Natuurlijk bevordert dit herhaalaankopen van Schulp sap bij de vers-specialisten, waardoor deze actie een blijvend resultaat oplevert.

De voorjaarsactie wordt in de winkels ondersteund middels een fullcolour A2 poster (zie bijlage als voorbeeld).

Looptijd

De actie loopt van week 17 t/m week 22. Eerder kan er dus nog niet worden uitgeleverd. U kunt natuurlijk al wel uw klanten op de hoogte brengen van deze actie door bijvoorbeeld de bijlage te mailen/faxen. Wees er snel bij, want op = op!

Artikelgegevens

  Ambachtelijk Rondje Schulp 

(9 smaakvarianten + sapglas)

Biologisch Rondje Schulp 

(7 smaakvarianten + sapglas)

Artikelnummer 493 1476
EAN code 8716213000493 8716213001476
Verpakking Per stuk Per stuk
Detailhandel € 6,90 € 6,30
Consument € 9,95 € 8,95