Olympische Spelen

16-02-2018

Langzaam kwam de interesse voor dit megaspektakel op gang, maar nu er medailles gewonnen worden, wordt er veel gekeken naar de televisie en groeit het enthousiasme. Laten we eerlijk zijn “onze” sporters doen het geweldig! Naast de super gezonde voedingen die onze sporters krijgen zijn we op zoek gegaan naar een link tussen: gezond, Korea, lekker en de Olympische Spelen. Die hebben we gevonden in een voor ons best wel bekend product: de Nashipeer. Deze vrucht wordt ook wel de Korean pear genoemd. De peer wordt als dessert veel gegeten en ook in de Aziatische keuken veel gebruikt.

Ook in Nederland zijn ze al jaren volop verkrijgbaar, al blijft zo’n Aziatische peer toch wel een beetje een exoot in onze handel. Dat heeft mede te maken met het kwetsbare uiterlijk, wat als gevolg heeft dat ze uiterst goed verpakt moeten worden om de lange reis te overleven en eerlijk is eerlijk, dat is goed gelukt.

Nu nog een link naar de Olympische Spelen.
Deze week geven we wat weg als er weer een Nederlandse gouden medaille is gewonnen en dat doen we op de volgende manier:
De eerst mail na de wedstrijd met “we hebben weer GOUD” die bij ons binnen komt op het email adres: orders@postuma.nl is winnaar van 5 dozen  Korean pears, of te wel Nashi peren en, omdat er ook maar één gouden medaille per wedstrijd wordt uitgereikt, is er ook bij ons maar één keer kans per wedstrijd om deze prijs te winnen!

En de anderen….. alle sporters zijn al blij dat ze mee mogen doen aan de Olympische Spelen. Dat is al een eer op zich en ze willen dat weten ook.
U als ondernemer bent dagelijks in uw zaak aan het sporten om mogelijkerwijs weer eens een prijs te winnen en dat kan eigenlijk iedere dag weer opnieuw. Iedere klant die uw winkel verlaat met een glimlach is een eerste prijs! En de medaille? Die moet u er maar bij denken. Het zou ook te gek voor woorden zijn en te gewoon worden als u er één zou krijgen bij iedere glimlachende klant, maar het kan u wel laten glimmen van trots! Trots op het feit dat u een topsporter bent in de AGF-branche!!