Berlijn…

09-02-2018

De Fruitlogistica is een beurs voor de wereldwijde AGF-handel. Je komt op deze beurs heel veel nationaliteiten tegen. Allemaal mensen die trots zijn op het product dat ze produceren en/of verhandelen en dat is mooi om te zien.

Soms vraag je je wel af hoe het toch komt dat zo’n beurs bestaat. Als je gaat rekenen wat er wordt uitgegeven aan beurskosten, hotels, vluchten, diners (en ook drank), de gespendeerde tijd en ga zo maar door, dan rijzen je de haren ten berge. Maar toch, het bestaat.

Voor ons was het zeker ook zinnig daar aanwezig te zijn. Veel (ook Nederlandse) internationale contacten spreek je weer eens onder vier ogen en dat is goed. Uiteraard is de continuïteit in een relatie afhankelijk van meerdere factoren, het gaat om persoonlijk contact en om de juiste producten en productbeleving. Zo kom je mensen tegen die je vriend kunnen zijn, maar waar je geen zaken mee doet en andersom kan dat ook gebeuren.

Maar goed tot zover de beurs…

Dat de juiste relatie tussen klant en leverancier van groot belang is kennen wij bij Postuma ook. U kent uw verkoper en uw verkoper kent u, dat is uitermate belangrijk. Dit betekent, dat mocht u het idee hebben dat er in zo’n relatie iets mankeert, dat wij gaan zoeken naar een oplossing. Zo zijn en blijven we altijd op zoek naar een relatie die zo positief mogelijk functioneert.

Succes deze week!