Fruit logistica

02-02-2018

De komende week wordt in Berlijn de grootste beurs ter wereld gehouden op het gebied van onze handel. Wij zullen daar ook aanwezig zijn. Niet alleen om te kijken en te praten over de vernieuwingen in de handel, maar het allerbelangrijkste is, het ontmoeten van je bestaande relaties.

Ondernemers, accountmanagers en leveranciers vanuit de hele wereld ontmoeten elkaar op deze beurs. Het is leuk om de mensen achter een product te spreken. Om de hand te schudden van iemand die je met regelmaat spreekt. Dan kan het gaan om mensen uit Nederland en dat lijkt vreemd, maar dat is het niet echt, want via de telefoon is er wel dagelijks contact, maar elkaar weer eens aankijken en de hand schudden is ook weleens goed. Daarnaast zijn er legio mensen uit het buitenland, bijvoorbeeld Spanje, Italië, België, Frankrijk, Marokko, Uruguay, Columbia, Costa Rica, Zuid Afrika en nog veel meer die we willen en kunnen ontmoeten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen. De circa 20 hallen zijn gevuld met bedrijven uit alle delen van de wereld en er zijn ruimtes voor de nieuwste ontwikkelingen en noviteiten.

We zullen u op de hoogte houden.

Succes deze week!